Menü

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk elkötelezett támogatója a helyi értékeknek. Évek óta lokálpatriótaként, lehetőségeinkhez mérten segítjük a helyi kultúra és sport képviselőit. Az általunk támogatott rendezvények, műhelyek hasonló elveket és értékeket vallanak, mint mi magunk! Magas minőséget képviselnek, marandót alkotnak, területükön a legjobbak közé tartoznak, európai szinten.
 

Veszprémfest

 
Veszprém Fest logoA fesztivál egy vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona - mégha csak egy-két napra is - azoknak a sztároknak, akik Európa és a világ színpadainak deszkáin is otthonosan mozognak, és persze, legyen ez a pár nap egy évről évre fontosabb bejegyzés a fesztivál-, kultúra- és zenerajongók naptárában. Pár nap, ahol ott kell lenni, pár nap itt, nálunk Veszprémben. 
Ízelítőül néhány név az elmúlt évek prémium kategóriás fellépőiből: Lisa Stansfield, Gregory Porter, Jamie Cullum, Emeli Sandé, Roger Hodgson, Kool & the Gang, Katie Melua, Vaya Con Dios, Diana Krall, José Cura, Nigel Kennedy, Al Di Meola, Paco de Lucia, Kocsis Zoltán, Richard Bona, Herbie Hancock, Chick Corea, Joe Zawinul, Jan Garbarek, Rost Andrea, Miklósa Erika, Ramon Vargas, The Gypsy Kings, Candy Dulfer, Gilberto Gil, George Benson, Buena Vista Social Club Omara Portuondóval, Craig David és még sorolhatnánk… 
 


A rendezvény weboldala.


Telekom Veszprém férfi kézilabda csapat

 
Telekom Veszprém logoTöbb, mint 15 éve büszkén támogatjuk Európa egyik legjobb kézilabda csapatát. Egyedülálló sikertörténet a veszprémi kézilabda klub, ami egy kis bitumenes pályáról indulva Európa legjobbja csapatai közé került. 40 éves fennállásának több, mint a felét bajnoki cím birtokosaként élte meg: 25x Magyar Bajnok, 27x Magyar Kupagyőztes, 3x Magyar Szuperkupa győztes, 2x Kupagyőztesek Európa Kupája győztes, 3x Bajnokok Ligája döntős,2x KEK döntős, 4x BL Final4 résztvevő, 2x SEHA liga győztes. A Veszprém Arénát többször megválasztották Európa legjobb hangulatú kézilabda arénájává, egy igazi ünnep a városban, amikor a csapat az arénában játszik!
 
 
A csapat weboldala.
 

További szervezetek


Nagyon fontosnak tartjuk a jövő generációinak egészséges és környezettudatos életmódra nevelését. Ezért régiónkban több minőségi sportegyesületet támogatunk, ahol a gyerekek a sport mellett egy olyan életre szóló szemlélettel lesznek gazdagabbak, amik elkíséri őket!
 
A támogatott egyesületek:
 
  • Ugod Sportegyesület
  • Zalaszentmihályi Sportegyesület