Menü

Tervezés

Villamos generálkivitelezőként komplett erősáramú, közép- és kisfeszültségű, valamint gyengeáramú és irányítástechnikai megoldásokat tervezünk és szállítunk az ipar különböző területeire. 
 
Cégünk tervezési osztályának tevékenysége villamos tervezésre és kiviteli tervek készítésére egyaránt kiterjed. A kollégáink az elosztók tervezését EPLAN Electric P8 tervező programmal valósítják meg, amely tartalmazza a kapcsolási rajzokat, szekrényelrendezést, sorkapocskiosztást, kábel és kábel-összefüggési terveket, valamint rendelési lista készítését.
 
Nagyon fontos számunkra, hogy az általunk megtervezett rendszerekről átfogó és színvonalas dokumentáció készüljön a gyártási folyamat, valamint a későbbiekben felmerülő karbantartás lehető legegyszerűbb elvégzése érdekében.
 
A tervezés folyamán különös figyelmet fordítunk az alkalmazott eszközök kiválasztására, ahol elsődleges szempontként a megbízhatóságra és a tartósságra törekszünk. Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva kínáljuk a legmegbízhatóbb villamos készülékek beszerzését, beépítését és beüzemelését.
 
Tervezéshez alkalmazott szoftverek:
 
  • EPLAN Electric P8: Korlátlan lehetőségeket kínál az automatizálási projektek tervezése, dokumentálása és kezelése területén.
  • Solid Edge: Nagy teljesítményű 3D-s CAD szoftver, mely nagyban segti céljaink elérését költséghatékonyan, javítva innovációs folyamatainkat.
  • Inventor: 3D CAD program professzionális 3D gépészeti tervezési, dokumentációkészítési és termékszimulációs munkákhoz.