Menü

Zsebünkben az Ipar 4.0 Arany minősítés!

post img
 
Természetesen méltó helye nem a zsebünkben, hanem bekeretezve a falon lesz, hiszen joggal lehetünk büszkék a GINOP-1.1.3-16-2017 kódszámú “Termelő KKV-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében „Ipar 4.0” mintaalkalmazások kialakítása” című projektben elért eredményeinkre.
 
A Projekt négy egymásra épülő lépcsőfokát (regisztráció, demonstráció, felkészítés és tervezés) sikeresen teljesítettük és a folyamat végén mentorunk segítségével összeállítottuk az „A3” üzleti tervezési módszertannak megfelelő Egyszerű Fejlesztési Tervünket. Idáig eljutni is szép eredménynek számít, de ennyivel nem elégedtünk meg. Célunk volt bekerülni abba az elit ötvenes csapatba, akik magas minőségű Egyszerű Fejlesztési Tervük és az IFKA-IVSZ Konzorciumának szakmai döntése alapján kidolgozhatják Részletes Fejlesztési Tervüket és a folyamat végén megkapják az Arany minősítést.
 
Az utolsó lépést is eredményesen teljesítettük a Projektben, így közelebb kerültünk ahhoz, hogy az Ipar 4.0 termelési rendszerek technológiai, ipari automatizálási és vezérlési megoldásainak megismerésével a hatékonyságunkat még magasabb szintre emelhessük.
 
« Vissza