Menü

Környezetvédelmi Innovációs Díj: újabb rangos elismerés a Controlsoft Kft-nek

post img
Cégünk ismért rangos elismerésben részesült! A 30. Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton Környezetvédelmi Innovációs Díjat vehettünk át: webSCADA6 folyamatirányító rendszer a tiszta víz szolgálatában.

Folyamatirányító rendszerünk a Mesterséges Intelligencia alapú adatelemzést felhasználva olyan adatösszefüggésekkel dolgozik, amelyek teljesen új felismerésekhez vezethetnek, ezek alapján az ipari folyamatok és az emberi viselkedésminták vetületében is képes a hatékony előrejelzésre. Egyik legkiemelkedőbb eredményünk, hogy Magyarország minden második lakosának vízellátásában részt vesznek, de emellett az ipar számos területén működnek rendszereik. Ezek a rendszerek költséghatékonyabbá, biztonságosabbá teszik a technológiák irányítását, ezáltal is védve környezetünket és természeti erőforrásainkat.

A pályázatban a Zalavíz Zrt-nél bevezetett rendszerünket mutattuk be. A Zalavíz Zrt-nél a webSCADA folyamatirányító rendszer mind a 6 verziója működött az elmúlt évtizedek során, szinte a teljes villamos és irányítástechnikai rendszert cégünk fejlesztette, vitelezte ki. Cégünknél szinte nincs olyan kolléga, aki nem dolgozott Zala megyei projekten! A díj egy csapatmunka eredménye! Mutatja kollégáink felkészültségét! Köszönet minden kollégánknak, aki hozzájárul cégünk sikereihez és hírnevének öregbítéséhez! 
 
Egyéb források:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220324-innovacios-nagydij-palyazat-elismeres.html
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/2022/03/atadtak-a-magyar-innovacios-nagydij-palyazat-elismereseit
https://www.agroinform.hu/gazdasag/dijatado-magyar-innovacios-nagydij-55266-001
http://www.innovacio.hu/3b_hu_2021_dijazottak.php
https://infostart.hu/belfold/2022/03/25/egy-amerikai-koronavirus-gyogyszer-magyar-segedanyaga-innovacios-nagydijat-ert
 

 
« Vissza