Menü

Irodafelújítás

post img
Több mint 20 éve már, hogy a 90-es évek közepén elköltöztünk a régi Zrínyi utcai telephelyről a Csillag utcai irodaházba. Fiatal, induló cégként akkor még csak a földszintet foglaltuk el, itt kapott helyet a gyártástól kezdve a vállalkozásig minden osztály. Külső-belső felújításra többször is sor került, a cég növekedésével párhuzamosan próbáltuk mindig a legideálisabb
elhelyezést, elhelyezkedést megtalálni. Aztán az évek során az egész épületegyüttes fokozatosan a mi tulajdonunkba került. A tervezők, programozók és a vállalkozás munkatársai felköltöztek az első emeletre, ahol azóta is többnyire változatlanul dolgozunk az eredeti irodákban. Idén jött el az idő, hogy külsőségeiben is teljesen megváltozzon a munkahelyi környezetünk, a mai kor igényeinek, elvárásainak megfelelően.

Az első szintet szinte "porig" romboltuk, komoly változtatások elé néz az irodák beosztása is. Szerencsére az épületben akadt még szabad hely, ahol bár kicsit "sufnituning" jelleggel, de ideiglenesen átvészelhetjük ezt a felújítási időszakot. Csak ne lennénk olyan magasan... Ez a sok lépcső!
 
« Vissza