Menü

Szakmai megjelenéseink 2022-ben Romániában

post img
 
 
 
2022-ben a romániai gazdasági szakmai kapcsolataink erősítése érdekében több szövetséggel vettük fel a kapcsolatot, s néhánynak tagja is lettünk:
 
 

2022-ben beléptünk a Romániai Vízügyi Szövetségbe, az ARA-ba, amelynek a víz- és csatornahálózatot, rendszereket működtető társaságok is tagjai (többek között).
2022. áprilisban részt vettünk, bemutatkoztunk a 10 éves Csíki Vállalkozók Egyesületének közgyűlésén. Tagja is lettünk a több mint 90 gazdasági társaságot tömörítő Egyesületnek.
2022. júniusban részt vettünk a Romániai Magyar Közgazdász Társaság által szervezett Erdélyi Vállalkozói Iskola szovátai háromnapos rendezvényén.
2022. szeptember 28-30. között saját standdal részt vettünk az ApaExpo Kiállításon Nagyszebenben megrendezett országos rendezvényen, ahol több mint 200 víz- és szennyvízügyi szolgáltatónak, építési vállalkozásnak és termékgyártónak tudtuk bemutatni termékeinket. Több mint 50 B2B tárgyalást tudtunk lefolytatni. Az iparági társvállalatok vezetői mellett nálunk vendégeskedett Marcel Boloș, a beruházásokért és európai projektekért felelős miniszter. Találkozhattunk még Roxana Mânzatuval, a Miniszterelnöki Hivatal és Dan Ștefan Chiruval, a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium államtitkáraival. Standunkat felkereste Astrid Fodor, Nagyszeben polgármestere és nagy érdeklődéssel beszélgettek velünk a Nemzetközi Vízügyi Szövetség, a Német Vízügyi Szövetség és a Nemzeti Vízügyi Szövetségek Európai Szövetségének tisztviselői is.
 
 
 
« Vissza