Menü

A Leányvállalat sikeres piacra lépésének második mérföldköve

post img
 
Sikeres piacra jutási tevékenységünket folyamatosan végezzük. Mostanra már több mint 200 partnerrel vettük fel személyesen a kapcsolatot Romániában (céges bemutató napokat, tárgyalásokat, kiállításokon való megjelenést és előadásokat tartva, B2B tárgyalásokat folytatva).

 
Nagyon fontos sikeres piacra jutási eredményünk két Szatmár megyei szerződésünk, amelyet az Anya- és leányvállalat közösen valósít meg. A Szatmár megyei automatizált jégkármérséklő rendszer megvalósítására vonatkozó szerződésünk után újabb megbízást kaptunk Szatmár megyében. A Controlsoft Automatizare S.R.L. konzorciumban indulva az Anyavállalattal elnyerte az első nagy közbeszerzési pályázatát. Az ApaServ Satu Mare S.A. által kiírt tender szerződése 2022. szeptember 23-án került aláírásra. A projekt keretében Szatmárnémetiben egy diszpécserközpont kerül kialakításra, ahonnan a webSCADA termékünkkel fogják monitorozni és vezérelni a 10 alközpontot és több száz víz- és szennyvizes objektumot, berendezést Szatmár megye egész területét lefedve.  Ezek fontos romániai referenciamunkák. Utóbbi közbeszerzési eljáráson (román nyílt közbeszerzési eljárás) három induló cég közül kerültünk kiválasztásra nyertesként.
 
Az ApaServ Satu Mare S.A. 2007-től regionális szolgáltatóként Szatmár megye 50 területi egységében biztosítja a vízellátást és a szennyvízgyűjtést.  Összesen 483.070 épületben 200.289 lakót szolgál ki, akiknek az átlagos vízhasználata napi 106 liter.
 
                   
 
« Vissza