Menü

Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében

post img
Nagy megtiszteltetés érte a cégünket. A Controlsoft Kft. szerepel a Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében című kiadványban, tíz hazai tulajdonú, intenzív és fenntartható növekedést produkáló kis- és középvállalkozással együtt. A kiadványban helyet kapott anyagok a vezetőkkel készült interjúkon keresztül a cégindítás, a cég történetének fontosabb mérföldkövei, a válsághelyzetek és a mindennapi szakmai működés témakörein át a vállalati jövőképének  kérdését is érintik.

"Több vállalkozás esetében is tetten érhetők olyan hasonló működési és döntéshozatali folyamatok, amelyek minden bizonnyal a gazdasági környezetre vezethetők vissza, azonban számos esetben egy-egy kihívásra teljesen más válaszokat adtak a cégvezetők – mégis sikerrel jártak. A felsorakoztatott sikertörténetek – az interjúk során átadott belső vállalati információkon keresztül – más vállalkozások vezetői számára tanulságként, jó gyakorlatként szolgálhatnak"-olvasható az ajánlóban.

Az iparkamara elnöke, Markovszky György a bemutatón úgy fogalmazott: a kiadvány megmutatja azt is, hogy a kiművelt emberfőknek köszönhetően a magyar vállalkozások magyar tőkével is tudnak eredményeket elérni.

A bemutatón a kiadványban szereplő vállalatvezetőkkel tartottak kerekasztal-beszélgetést az iparkamara épületében, ahol a tevékenységekről, a sikerhez vezető utakról és szakmai jövőképekről hallhattak az érdeklődők.  
 
Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében kiadvány
 
Médiamegjelenések:
« Vissza