Menü

Újabb lépés az innováció útján!

post img
Nagy örömünkre szolgál, hogy továbbra is az innováció és a fejlődés éllovasai lehetünk. Ma ügyvezetőnk, egy inspiráló pódium beszélgetésen vett részt, ahol bemutatták az új innovációs pályázatokat, és a Controlsoft Kft, a KKV szektor képviseletében volt jelen. 
 
A sajtótájékoztatón részt vett Hankó András, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára, Bódis László, a KIM innovációért felelős helyettes államtitkára, Kiss Ádám, az NKFIH - Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Dr. Charaf Hassan, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME dékánja, és Dr. Berzsenyi Miklós, a Controlsoft Automatika Kft. ügyvezetője.
 
Az esemény során ügyvezetőnk kiemelte, hogy az innováció mindig is a vállalatunk szívében dobogott, és büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhatunk Magyarország növekedéséhez és fejlődéséhez. A kormány által kezdeményezett új pályázatok pedig további lendületet adnak számunkra, hogy új és hatékonyabb megoldásokat hozzunk létre az ügyfeleink számára. 
 
Az innováció iránti elkötelezettségünk vezérel továbbra is minket, és örömmel osztjuk meg veletek mindazt, amit elértünk és tervezünk a jövőre nézve. Köszönjük, hogy minket választottok és velünk tartotok ezen az izgalmas úton!
 
#ControlsoftKft #Innováció #Fejlődés #KKV #Pályázatok #Automatizálás #MagyarInnováció
 
 
« Vissza