Menü

Szoftverfejlesztő mérnökeink állatmentő applikációja Európa TOP 20 alkalmazása között!

post img
Nagy büszkeség számunkra, hogy kollégáink egy olyan telefonos applikációt kifejlesztésében vettek részt, amely bekerült a 20 legjobb európai alkalmazás közé!

A Huawei 2021-es nemzetközi mobilalkalmazás fejlesztő versenyére három szoftverfejlesztő kollégánk fogott össze, és létrehoztak egy alkalmazást. Az applikáció elveszett háziállatok megtalálásában nyújt segítséget. Az otthonról elkóborolt, elveszett kedvencünket itt regisztrálhatjuk, és a közösség segítségével könnyedén meg is találhatjuk őket. Az alkalmazás neve CarePets, és nemcsak funkciójában egyedi és hasznos, hanem a dizájnban is felvette a versenyt sok száz versenytársával.

A versenyben a TOP 20 alkalmazásba kerültek be, és felhívták magukra a figyelmet mind nemzetközi, mind veszprémi szinten.
Jelenleg az alkalmazás Huawei eszközre tölthető le, de később más Android rendszerekre is telepíthető lesz.
 
Ez is bizonyítja, hogy kollégáink számára a munkájuk egyben a hobbijuk is, amit nem is akármilyen szinten űznek! A projektben résztvevő munkatársunk: Horváth J. Márk fejlesztési vezető, Horváth Csaba és Molnár Krisztián volt szoftverfejlesztőink, valamint Mocsári Alexandra külsős csapattag.
 
Büszkék vagyunk rájuk és gratulálunk a sikerükhöz!
 
« Vissza