Menü

KKV regionális találkozó Veszprémben

post img
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, illetve háttérintézménye az IFKA 2019-ben indította el a mikro-, kis- és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítására, valamint a digitális és automatizációs fejlesztések élénkítésére irányuló programját.
 
Március hónapban a CONTROLSOFT KFT. volt a házigazdája a Modern Mintaüzem Program résztvevői számára meghirdetett első kihelyezett regionális találkozónak. A rendezvényt nagy érdeklődés övezte, melyen részt vettek Dr. György László az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, Dobos Balázs helyettes államtitkár, Ovádi Péter a térség országgyűlési képviselője, Porga Gyula Veszprém város polgármestere, továbbá tizenegy kis- és középvállalkozás vezető tisztségviselői. A zártkörű szakmai fórumon elsőként Dr. Berzsenyi Miklós ügyvezető köszöntötte a megjelenteket, bemutatva a Controlsoft Kft. tevékenységét, elért sikereit és jövőbeli terveit, majd Dr. György László államtitkár úr és Sebestyén Csaba az IFKA szakmai vezetője ismertették a három éve meghirdetett program eddig megvalósult eredményeit, jövőképét.
 
Ezt követően egy tartalmas, kötetlen beszélgetés keretében valamennyi résztvevő elmondta a programba csatlakozásának motivációját, a projekt során szerzett tapasztalatait, a folytatáshoz szánt segítő szándékú javaslatait. A találkozó egy üzembejárással ért véget, melynek során az érdeklődők működés közben megtekintették a CONTROLSOF KFT. gyártási folyamatait. A tapasztalatcsere sok hasznos információval szolgált mind a szakpolitika mind a KKV képviselői számára, a résztvevők új inspirációkat szereztek a szervezeti megújulással, a technológiaváltással, a versenyképesség javításával, a vállalkozói környezet és kultúra alakításával, valamint a Modern Mintaüzem Program további folytatásával és fejlesztésével kapcsolatban.
 
« Vissza