Menü

Food Tech Show Kiállítás

post img
Fantasztikus két napot zártunk a Food Tech Show-n!
A kiállításon, ahol két szinten 67 kiállító cég volt jelen, és nagyjából napi 400-600 látogatóra számíthattunk, a moduláris csomagológépünket mutattuk be szimulációs módban, és konkrét csomagolási üzemmódokban.
Innovációnk kiemelkedő érdeklődést váltott ki a látogatókból, és a kiállító cégekből egyaránt! Hogy mit is mutattunk be?
-MasterPack - Univerzális Csomagológép: forradalmi csomagolástechnológiánk, amely évente több százmilliárd forint értékű áru csomagolását végzi!
-Innovatív Csomagolástechnikai Megoldások: Bemutattuk olyan csomagolási megoldásainkat, melyeket több országban sikeresen alkalmaznak.
-Korszerű Megjelenítő és Adatgyűjtő Rendszerek: mesterséges intelligencia alapú megoldásaink, melyek segítik a hatékonyság növelését és költségek csökkentését a csomagolási folyamatokban.
 
Standunkon ügyvezetőnk és értékesítési igazgatónk köszöntötte a látogatókat, és műszaki igazgatónk mutatta be a gép működését. Örömmel tapasztaltuk, hogy számos új üzleti lehetőség nyílt meg számunkra, és több komoly partneri kapcsolatot sikerült kiépítenünk.
Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk, és kollégáinknak is hálásak vagyunk, akik hozzájárultak, hogy ezek az napok sikeresek legyenek számunkra!
 

 
« Vissza