Menü

Év Vállalkozója Díj

post img
Nagy megtiszteltetés érte Dr. Berzsenyi Miklós ügyvezetőnket, és cégünket.
 
2019. december 6-án a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) huszonegyedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Napját. Az állami és tárca kitüntetéseken túl, ebben az évben is a területi szervezetek, az országos szakmai szekciók, valamint a társszövetségek testületeinek javaslata és a VOSZ elnökségének döntése alapján a legsikeresebb vállalkozók az „Év Vállalkozója” elismerésben részesültek. Köztük ügyvezetőnk, a Controlsoft Kft. által elért kiemelkedő eredményekért.

A Művészetek Palotájában megrendezett ünnepségen, melyet a Prima Primissima díjátadó előtt rendeztek, Varga Mihály pénzügyminiszter és Tolnay Tibor a VOSZ elnöke adta át a rangos elismerést.

Egy éven belül ez a harmadik kitüntetés, melyben cégünk részesült (Kutatás-fejlesztési és Innovációs Díj, Innovációs Nagydíj kiemelt elismerés), mellyel az elmúlt évtizedekben végzett munkánkat jutalmazták.

Ez egy komoly csapatmunka eredménye, melynek eredményeképp elmondhatjuk, hogy:
  • Magyarországon minden második ember, napi 24 órában kapcsolatban van olyan üzemirányító rendszerrel, amit cégünk épített ki vízellátás, szennyvízelvezetés terültén
  • Az elmúlt egy évben több, mint 18 millió ember biztonságos le- és felszállását segítette a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő világításvezérlő rendszerünk, amely a földi forgalomirányítást is végzi
  • Az általunk kiépített automata generátorokból álló jégkármérséklő rendszer amellett, hogy tíz milliárd forintokkal csökkenti a mezőgazdasági jégkárt, valamennyiünk ingatlanja, autója, veteményese fölé védőernyőt tart
  • Általunk fejlesztett célgépek, százmilliárd forint értékű áru gyors, hatékony csomagolását, szortírozását teszik lehetővé, hogy mielőbb eljussanak a vevőkhöz Európa szerte.
  • A Google, az Amazon, a Microsoft adatközpontjaiba kerülő szigetelt áramvezető sínek gyártását jelenleg automatizáljuk
  • 3 kontinensen, 10 országban vannak referenciáink
  • Több, mint 25 év! Több, mint 2.500 sikeresen lezárt projekt!
 
Köszönet érte mindenkinek! Kollégáinknak, mert nélkülük nem tudtunk volna ide eljutni! Megrendelőinknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk!
 
 
 
 
További médiamegjelenések:
« Vissza