Menü

Csapatépítő Visegrádon

post img
A 2021. évi őszi csapatépítő rendezvényét nagy izgalommal várta a Controlsoft Kft minden dolgozója, hisz az idén, a cég megalakulásának 30 éves jubileuma lévén méltó helyre terveztük a 2 napos kirándulást: Visegrád nyújtotta a grandiózus helyszínt.
 
A céges rendezvény programjai nagyon színesre és élménydúsra sikerültek: a hajókirándulás Dömösre - mely során a Dunakanyar látványa hatalmas vizuális impulzusokkal nyűgözte le a kollégákat - méltó kezdete volt a programnak. A táj szépségétől elvarázsolva és jól megéhezve vehettünk részt a szó szerinti királyi lakomán az impozáns Renaissance Étteremben, amely autentikus korabeli hangulatával a XVIII. századba repített minket vissza.
 
Ezt követte az interaktív lovagi játék, mely során a Controlsoft Kft munkatársai lovagi bőrbe bújva versengtek egymással olyan ügyességi területeken, mint a kőhajítás, csillagdobás, dárdavetés. Több kollégáról derült itt ki, hogy valószínű ősei között magyar várvédő  lovagok lehettek, hisz szenzációs eredményeket produkáltak a képzeletbeli ellenség elpusztításában. A Salamon toronybéli várjátékok kellőképp felkorbácsolták a kitűnő hangulatot, melyet a Visegrádi Pálinkamúzeum meglátogatása és az ízletes pálinkák kóstolgatása révén igyekeztünk megtartani. 
 
Az élményekben bővelkedő nap folytatását a pár órás szabad program adta késő délután: valaki a fellegvárba túrázott, és voltak, akik a 4 csillagos imponzáns Thermal Hotel gyógyvizes medencéinek frissítő-lazító ajándékát élvezték, s pihenték ki a heti fáradalmakat.
 
A céges rendezvény esti közös programja a mesés svédasztalos vacsora utáni bowling parti volt, mely során a cég minden tagja versenybe kelt gurításban, ezzel is megkoronázva az együtt töltött időt.
 
« Vissza