Menü

Csapatépítő tréning 2020

post img
A 2020. év eddig nem mondható szokványosnak, így a Controlsoft Kft idei csapatépítő tréningje is kissé rendhagyóra sikerült: adrenalinban igen gazdagon indult ez az októberi hétvége. Péntek délelőtt katona ruhát, mellényt, sisakot öltöttünk, s birtokba vettük Zamárdi város Paintball ügyességi pályáját. Nagy lelkesedéssel lőttük halomra egymást egy több menetből álló taktikai társasjátékban, melyről a szerzett kék-zöld foltok egy jó időre tanúbizonyságot tesznek.

A harci izgalmak után Siófok egyik legszínvonalasabb 4 csillagos szállodája, a Hotel Azúr látott minket vendégül egy fenséges ebédre. A rövid pihenőt követően egy kisebb túra keretében látogattunk el az „Egy Csipet Nádas” nevű étteremhez, ami a délutáni borkóstolónak adott helyszínt. Különleges, egyedi, impozáns hangulata révén igen kellemesen és üdítően telt a délután, ahol többféle borokat ízlelhettünk meg. Külön köszönet az étteremnek a szervezésért, és a sommeliernek a magas színvonalú, humoros bor-bemutatásáért. Sok érdekességet tudhattunk meg a környékbeli borkészítés műhelytitkairól.

A vidám csapat kellően feltöltődve jókedvvel és vigalommal indult neki az esti visszaútnak, s még logisztikai bravúros ügyességét és rátermettségét is kamatoztatta az est folyamán: egy igazi csapatmunka eredményeként jutott vissza mindenki a szállodába, ahol a jól megérdemelt vacsora várta.

Az elsőrendű, kifogástalan vacsora elfogyasztását követően a társaság az éjfélig tartó after party jegyében folytatta a kikapcsolódást a bowling-pályán és a csocsó asztaloknál, ahol mindenki a maga kedvére tudta levezetni a nap adta izgalmakat, és élményeket. 
 
« Vissza