Menü

Csapatépítő foci

post img
Az elmúlt hétvégén már 6. alkalommal került megrendezésre a "Controlsoft focifeszt" ezúttal új helyszínen a tavalyi évben felavatott nemesvámosi sportcsarnokban. A mérkőzésen részt vevő kollégák mellett a családtagok is szép számban képviseltették magukat a lelátóról buzdítva a sportolókat.

Mivel még nem jártunk ott, ezért mindenki kíváncsi volt, hogy a nemrég átadott új nemesvámosi sportcsarnokban milyen a pálya, milyen a csarnok atmoszférája! Nem csalódtunk, kíváló körülmények fogadták a csapatokat!

A korábbi focimeccsekhez hasonlóan megpróbáltuk két azonos erősségű csapatra osztani a játékosokat, de végül az eredmény nem igazolta vissza a feltételezett erőviszonyokat...
Mindenesetre a két csapat nagy elánnal vetette be magát a küzdelembe, ami egy gyors gólváltásban mutatkozott meg. Az egyik csapat inkább okos összjátékkal, míg a másik egyéni képességeket fitogtatva próbált gólt elérni. Már ekkor látszott, hogy ezen a napon (is) a szervezettebb csapatjátékot felmutató együttes fogja győztesként elhagyni a pályát. Így is lett, bár kialakult egy számszerű végeredmény, ennek ellenére mindenki, aki a pályán kihajtotta magát, az győztesen jött le onnan, hiszen ezen a napon is tett valamit az egészségéért!

A meccs után mindenki jó kedvvel fogyasztotta el az ebédjét a nemesvámosi étteremben.


 
« Vissza