Menü

Badacsonyi csapatépítő

post img
Csapatépítés keretében egy októberi csodás napon ellátogattunk Badacsonyba, ahol a Laposa birtok vendégszeretetét élvezhettük, betekintést nyertünk a borkészítés rejtelmeibe és megízlelhettük boraik legjavát: a legfrissebb szüretelésűtől kezdve az óborig.
A vidám csapat jó hangulatát kihasználva meghódítottuk a Badacsony hegyet, mely megmászása nem kis feladatnak bizonyult még a leggyakorlottabb túrázóinknak is. De a megszámlálhatatlan bazaltlépcső, meredek ösvény, és csúszós- törmelékes gyalogút okozta fáradalmakért kárpótolt minket a fenséges panoráma, mely a szemünk elé tárult a túrán többször is, főleg a Kisfaludy kilátóból.

Az út nem csak a maga nemében volt páratlan, de ráadásként két szakavatott túravezető segítségével több ponton elrejtett geoládákat is meg kellett keresnünk, melyekben érdekes, mosolyra fakasztó feladatok vártak megoldásra.

Miután mind testileg-mind szellemileg kellő képen kifáradtunk, a kulináris élvezeteknek engedhettük át magunkat a Rózsakő borpincében, ahol kitűnő zene mellett fogyasztottuk el a bőséges és igen ízletes vacsorát.

Az idei csapatépítő tréning  különlegesnek bizonyult az eddigiekhez képest, hisz itt a természettel kapcsolatba kerülve sok időnk jutott a kötetlen beszélgetésre, ami sokunkban új erőt és pozitív energiát adott az év igencsak megterhelő utolsó szakaszához.
 
 
« Vissza