Menü

A miniszteri pikoló, avagy a sörcsapból is mi folytunk a vízügyi expón (EXPO APA 2022, Nagyszeben)

post img
 
 
 
 
 
A nagyszebeni EXPO APA látogatói szeptember végén megízlelték, milyen is a Controlsoft-féle innováció.
 
Amit ezúttal pohárba csapolva mutattunk be a közönségnek. Standunkra begurítottuk a Csíki Sör hordóját, csapra vertük és az erre a célra fejlesztett PLC-vel valós időben mutattuk a nemes nedű fogyását. A mérési adatot a kivetített dashboard mellett az általunk fejlesztett és a szervezők által ingyenes megosztott „beerometer” applikáción is figyelhették a kiállítás résztvevői.  Amíg kortyoltak, addig digitális névjegykártyánkat is rátölthették telefonjaikra vendégeink. A hordót hamar rendszerbe kellett állítanunk a sok érdeklődő és a hosszú beszélgetések okán. Megmutattuk, hogy mi kicsiben is nagyok és tűpontosak vagyunk!
 
A "Duna-Kelet-Európa" Regionális Vízügyi Fórumot Nagyszebenbe hívta össze a Román Vízügyi Szövetség (ARA) és az ehhez kapcsolt EXPO APA szakkiállításon vett részt romániai leányvállalatunk szeptember utolsó napjaiban. A Controlsoft Automatizare SRL standja az egyik legnépszerűbbé vált az expon, köszönhetően a webSCADA demonstrációval egybekötött különleges berr-to-beer (B2B) találkozási lehetőségnek. Az iparági társvállalatok vezetői mellett nálunk vendégeskedett Marcel Boloș, a beruházásokért és európai projektekért felelős miniszter. Találkozhattunk még Roxana Mânzatuval, a Miniszterelnöki Hivatal és Dan Ștefan Chiruval, a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium államtitkáraival. Időzött nálunk Astrid Fodor, Nagyszeben polgármestere és nagy érdeklődéssel beszélgettek velünk a Nemzetközi Vízügyi Szövetség, a Német Vízügyi Szövetség és a Nemzeti Vízügyi Szövetségek Európai Szövetségének tisztviselői.

A háromnapos rendezvényen a vízügyi vállalatokkal folyamatosan zajló tárgyalások mellett több olyat is lefolytattunk, amelyek a román építőipari és termékgyártói ágazatokkal már a közeljövőben megvalósuló együttműködéseket vetítik előre. 

Standunk vendégei józanságukat megőrizve elismerően nyilatkoztak attraktív termékeinkről és megjelenésünkről. Mi pedig örömmel nyugtáztuk, hogy a barátságos hangulatban elindult üzleti tárgyalásink során szép csendben beköltöztünk emlékezetük mellett telefonjaik névjegyzékébe is. 
 
Nem csalódtunk: a sör, az innováció és a szakértelem egészséges kombinációja jól konvertál!
 
 
 
« Vissza